Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолозубова, Крістіна-
dc.date.accessioned2023-03-09T20:15:28Z-
dc.date.available2023-03-09T20:15:28Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationГолозубова, К. Удосконалення виробництва вина червоного сухого : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2022. - 103 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва вина Каберне Резерв червоного сухого в пляшках по 0,75 л, запропоноване на стадії бродіння на меззі заміна двох виніфікаторів по 5 м3 на виніфікатор моделі «Metodo Ganimede» з об’ємом 20 м3 , який має іноваційну конструкцію, дозволяє підвищити якість збродженого сусла та отримати більш якісне вино, збільшити розмір серії та вивільнити виробничі площі.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work dedicated to the improvement of the production of Cabernet Reserve red dry wine in bottles of 0.75 l, it is proposed to replace two vinifiers of 5 m3 each with a vinifier of the "Metodo Ganimede" model with a volume of 20 m3, which has an innovative design, at the stage of fermentation on the mezza , allows you to improve the quality of fermented wort and obtain better quality wine, increase the size of the series and free up production space.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectвиніфікаторuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectсуслоuk_UA
dc.subjectмезгаuk_UA
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeuk_UA
dc.subjectvinifieruk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectwortuk_UA
dc.subjectpulpuk_UA
dc.titleУдосконалення виробництва вина червоного сухогоuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of dry red wine productionuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГОЛОЗУБОВА Крістіна.pdf3,99 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.