Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голозубова, Крістіна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-09T20:15:28Z | - |
dc.date.available | 2023-03-09T20:15:28Z | - |
dc.date.issued | 2022-12 | - |
dc.identifier.citation | Голозубова, К. Удосконалення виробництва вина червоного сухого : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2022. - 103 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва вина Каберне Резерв червоного сухого в пляшках по 0,75 л, запропоноване на стадії бродіння на меззі заміна двох виніфікаторів по 5 м3 на виніфікатор моделі «Metodo Ganimede» з об’ємом 20 м3 , який має іноваційну конструкцію, дозволяє підвищити якість збродженого сусла та отримати більш якісне вино, збільшити розмір серії та вивільнити виробничі площі. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the qualification work dedicated to the improvement of the production of Cabernet Reserve red dry wine in bottles of 0.75 l, it is proposed to replace two vinifiers of 5 m3 each with a vinifier of the "Metodo Ganimede" model with a volume of 20 m3, which has an innovative design, at the stage of fermentation on the mezza , allows you to improve the quality of fermented wort and obtain better quality wine, increase the size of the series and free up production space. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | виніфікатор | uk_UA |
dc.subject | бродіння | uk_UA |
dc.subject | сусло | uk_UA |
dc.subject | мезга | uk_UA |
dc.subject | Saccharomyces cerevisiae | uk_UA |
dc.subject | vinifier | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | wort | uk_UA |
dc.subject | pulp | uk_UA |
dc.title | Удосконалення виробництва вина червоного сухого | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of dry red wine production | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГОЛОЗУБОВА Крістіна.pdf | 3,99 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.