Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517
Title: Удосконалення виробництва вина червоного сухого
Other Titles: Improvement of dry red wine production
Authors: Голозубова, Крістіна
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;виніфікатор;бродіння;сусло;мезга;Saccharomyces cerevisiae;vinifier;fermentation;wort;pulp
Issue Date: Dec-2022
Bibliographic description (Ukraine): Голозубова, К. Удосконалення виробництва вина червоного сухого : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2022. - 103 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва вина Каберне Резерв червоного сухого в пляшках по 0,75 л, запропоноване на стадії бродіння на меззі заміна двох виніфікаторів по 5 м3 на виніфікатор моделі «Metodo Ganimede» з об’ємом 20 м3 , який має іноваційну конструкцію, дозволяє підвищити якість збродженого сусла та отримати більш якісне вино, збільшити розмір серії та вивільнити виробничі площі.
In the qualification work dedicated to the improvement of the production of Cabernet Reserve red dry wine in bottles of 0.75 l, it is proposed to replace two vinifiers of 5 m3 each with a vinifier of the "Metodo Ganimede" model with a volume of 20 m3, which has an innovative design, at the stage of fermentation on the mezza , allows you to improve the quality of fermented wort and obtain better quality wine, increase the size of the series and free up production space.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ГОЛОЗУБОВА Крістіна.pdf3,99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.