Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517
Название: Удосконалення виробництва вина червоного сухого
Другие названия: Improvement of dry red wine production
Авторы: Голозубова, Крістіна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;виніфікатор;бродіння;сусло;мезга;Saccharomyces cerevisiae;vinifier;fermentation;wort;pulp
Дата публикации: дек-2022
Библиографическое описание: Голозубова, К. Удосконалення виробництва вина червоного сухого : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2022. - 103 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва вина Каберне Резерв червоного сухого в пляшках по 0,75 л, запропоноване на стадії бродіння на меззі заміна двох виніфікаторів по 5 м3 на виніфікатор моделі «Metodo Ganimede» з об’ємом 20 м3 , який має іноваційну конструкцію, дозволяє підвищити якість збродженого сусла та отримати більш якісне вино, збільшити розмір серії та вивільнити виробничі площі.
In the qualification work dedicated to the improvement of the production of Cabernet Reserve red dry wine in bottles of 0.75 l, it is proposed to replace two vinifiers of 5 m3 each with a vinifier of the "Metodo Ganimede" model with a volume of 20 m3, which has an innovative design, at the stage of fermentation on the mezza , allows you to improve the quality of fermented wort and obtain better quality wine, increase the size of the series and free up production space.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ГОЛОЗУБОВА Крістіна.pdf3,99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.