Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517
Назва: Удосконалення виробництва вина червоного сухого
Інші назви: Improvement of dry red wine production
Автори: Голозубова, Крістіна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;виніфікатор;бродіння;сусло;мезга;Saccharomyces cerevisiae;vinifier;fermentation;wort;pulp
Дата публікації: гру-2022
Бібліографічний опис: Голозубова, К. Удосконалення виробництва вина червоного сухого : кваліф. робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2022. - 103 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва вина Каберне Резерв червоного сухого в пляшках по 0,75 л, запропоноване на стадії бродіння на меззі заміна двох виніфікаторів по 5 м3 на виніфікатор моделі «Metodo Ganimede» з об’ємом 20 м3 , який має іноваційну конструкцію, дозволяє підвищити якість збродженого сусла та отримати більш якісне вино, збільшити розмір серії та вивільнити виробничі площі.
In the qualification work dedicated to the improvement of the production of Cabernet Reserve red dry wine in bottles of 0.75 l, it is proposed to replace two vinifiers of 5 m3 each with a vinifier of the "Metodo Ganimede" model with a volume of 20 m3, which has an innovative design, at the stage of fermentation on the mezza , allows you to improve the quality of fermented wort and obtain better quality wine, increase the size of the series and free up production space.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29517
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГОЛОЗУБОВА Крістіна.pdf3,99 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.