Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29523
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛазоренко, Юлія-
dc.date.accessioned2023-03-09T20:21:41Z-
dc.date.available2023-03-09T20:21:41Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationЛазоренко, Ю. Удосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сиру : кваліф. робота / наук. керівник Ю. Азаренко. - Харків, 2022. - 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29523-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва сиру біфідовмісного кисломолочного на операції пастеризації та охолодження молока за рахунок заміни двох одиниць старого обладнання (ванн пастеризації та ванн охолодження) на одну пастеризаційно охолоджувальну установку Lacta Therm (5000 л/год).uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work, dedicated to improving the production of bifid containing sour milk cheese for pasteurization and milk cooling operations due to the replacement of two units of old equipment (pasteurization baths and cooling baths) with one Lacta Therm pasteurization and cooling unit (5000 l/h).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectпастеризаційно-охолоджувальна установкаuk_UA
dc.subjectсир зерненийuk_UA
dc.subjectзгустокuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectмолочнокислі бактеріїuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectpasteurization-cooling plantuk_UA
dc.subjectcottage cheeseuk_UA
dc.subjectcurduk_UA
dc.subjectbifidobacteriauk_UA
dc.subjectlactic acid bacteriauk_UA
dc.titleУдосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сируuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЛАЗОРЕНКО Юлія.pdf3,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.