Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29528
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКорнієнко, Руслан-
dc.date.accessioned2023-03-09T20:29:12Z-
dc.date.available2023-03-09T20:29:12Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationКорнієнко, Р. Дослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейського : кваліф. робота / наук. керівник Ю. Азаренко. - Харків, 2023. - 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29528-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність використання лимонної кислоти у виробництві сиру адигейського. Обрані культури мікроорганізмів для введення до складу сиру з метою надання йому функціональних властивостей.uk_UA
dc.description.abstractThe expediency of using citric acid in the production of Adyghe cheese is substantiated. Selected cultures of microorganisms for introduction into the composition of cheese in order to give it functional properties.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectсир адигейськийuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectкислота лимоннаuk_UA
dc.subjectлактобактеріїuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectАdygea cheeseuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectcitric aciduk_UA
dc.subjectlactobacilliuk_UA
dc.subjectbifidobacteriauk_UA
dc.titleДослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейськогоuk_UA
dc.title.alternativeResearch on improving the composition and production technology of Adygea cheeseuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КОРНІЄНКО Руслан.pdf2,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.