Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29528
Title: Дослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейського
Other Titles: Research on improving the composition and production technology of Adygea cheese
Authors: Корнієнко, Руслан
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сир адигейський;технологія;кислота лимонна;лактобактерії;біфідобактерії;Аdygea cheese;technology;citric acid;lactobacilli;bifidobacteria
Issue Date: Feb-2023
Bibliographic description (Ukraine): Корнієнко, Р. Дослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейського : кваліф. робота / наук. керівник Ю. Азаренко. - Харків, 2023. - 56 с.
Abstract: Обґрунтовано доцільність використання лимонної кислоти у виробництві сиру адигейського. Обрані культури мікроорганізмів для введення до складу сиру з метою надання йому функціональних властивостей.
The expediency of using citric acid in the production of Adyghe cheese is substantiated. Selected cultures of microorganisms for introduction into the composition of cheese in order to give it functional properties.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29528
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КОРНІЄНКО Руслан.pdf2,53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.