Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29528
Название: | Дослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейського |
Другие названия: | Research on improving the composition and production technology of Adygea cheese |
Авторы: | Корнієнко, Руслан |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сир адигейський;технологія;кислота лимонна;лактобактерії;біфідобактерії;Аdygea cheese;technology;citric acid;lactobacilli;bifidobacteria |
Дата публикации: | фев-2023 |
Библиографическое описание: | Корнієнко, Р. Дослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейського : кваліф. робота / наук. керівник Ю. Азаренко. - Харків, 2023. - 56 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано доцільність використання лимонної кислоти у
виробництві сиру адигейського. Обрані культури мікроорганізмів для
введення до складу сиру з метою надання йому функціональних властивостей. The expediency of using citric acid in the production of Adyghe cheese is substantiated. Selected cultures of microorganisms for introduction into the composition of cheese in order to give it functional properties. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29528 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРНІЄНКО Руслан.pdf | 2,53 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.