Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29528
Назва: Дослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейського
Інші назви: Research on improving the composition and production technology of Adygea cheese
Автори: Корнієнко, Руслан
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сир адигейський;технологія;кислота лимонна;лактобактерії;біфідобактерії;Аdygea cheese;technology;citric acid;lactobacilli;bifidobacteria
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Корнієнко, Р. Дослідження щодо удосконалення складу та технології виробництва сиру адигейського : кваліф. робота / наук. керівник Ю. Азаренко. - Харків, 2023. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано доцільність використання лимонної кислоти у виробництві сиру адигейського. Обрані культури мікроорганізмів для введення до складу сиру з метою надання йому функціональних властивостей.
The expediency of using citric acid in the production of Adyghe cheese is substantiated. Selected cultures of microorganisms for introduction into the composition of cheese in order to give it functional properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29528
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КОРНІЄНКО Руслан.pdf2,53 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.