Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29936
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІльченко, Дар`я-
dc.date.accessioned2023-04-30T19:25:58Z-
dc.date.available2023-04-30T19:25:58Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationІльченко, Д. Розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствах : кваліф. робота / наук. керівник Т. Зборовська. - Харків, 2023. - 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29936-
dc.description.abstractМета дослідження: розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствах. Завдання: вивчення стадій технологічного процесу виготовлення дієтичних добавок; аналіз потенційних ризиків для якості продукції; встановлення засобів моніторингу за кожною критичною точкою; розробка методик щодо проведення контролю якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції; розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів. Об’єктом дослідження є основні процеси виробництва дієтичних добавок на вітчизняному фармацевтичному підприємстві. Предметом дослідження є підходи до формування системи управління безпечністю харчових продуктів при виробництві дієтичних добавок. Сформовані пропозиції щодо документообігу фармацевтичного підприємства, які містять аналіз невідповідних чинників на процес виробництва дієтичних добавок. Визначено кроки управління безпечністю та розроблено оцінку критичних точок процесу. Запропоновано пропозиції з поліпшення функціонування його на фармацевтичному підприємстві.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the study: development of a set of measures for the management of food safety (HACCP) at domestic enterprises. Task: studying the stages of the technological process of manufacturing dietary supplements; analysis of potential risks for product quality; installation of monitoring tools for each critical point; development of methods for quality control of raw materials, semi-finished products and finished products; development of a set of measures for food safety management. The object of the study is the main processes of the production of dietary supplements at a domestic pharmaceutical enterprise. The subject of the study is approaches to the formation of a food safety management system in the production of dietary supplements. Formed proposals regarding the document flow of a pharmaceutical enterprise, which contain an analysis of inappropriate factors for the process of the production of dietary supplements. The steps of safety management have been defined and an assessment of the critical points of the process has been developed. Suggestions for improving its functioning at the pharmaceutical enterprise are proposed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра управління та забезпечення якостіuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.subjectфармацевтичне підприємствоuk_UA
dc.subjectуправління безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.subjectdietary supplementsuk_UA
dc.subjectpharmaceutical enterpriseuk_UA
dc.subjectfood safety managementuk_UA
dc.titleРозробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствахuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a set of measures for food safety management (HASSR) at domestic enterprisesuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ільченко Дар`я_ 15.02.23.pdf
  Restricted Access
1,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.