Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29936
Назва: Розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствах
Інші назви: Development of a set of measures for food safety management (HASSR) at domestic enterprises
Автори: Ільченко, Дар`я
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра управління та забезпечення якості;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;дієтичні добавки;фармацевтичне підприємство;управління безпечністю харчових продуктів;dietary supplements;pharmaceutical enterprise;food safety management
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Ільченко, Д. Розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствах : кваліф. робота / наук. керівник Т. Зборовська. - Харків, 2023. - 65 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствах. Завдання: вивчення стадій технологічного процесу виготовлення дієтичних добавок; аналіз потенційних ризиків для якості продукції; встановлення засобів моніторингу за кожною критичною точкою; розробка методик щодо проведення контролю якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції; розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів. Об’єктом дослідження є основні процеси виробництва дієтичних добавок на вітчизняному фармацевтичному підприємстві. Предметом дослідження є підходи до формування системи управління безпечністю харчових продуктів при виробництві дієтичних добавок. Сформовані пропозиції щодо документообігу фармацевтичного підприємства, які містять аналіз невідповідних чинників на процес виробництва дієтичних добавок. Визначено кроки управління безпечністю та розроблено оцінку критичних точок процесу. Запропоновано пропозиції з поліпшення функціонування його на фармацевтичному підприємстві.
The purpose of the study: development of a set of measures for the management of food safety (HACCP) at domestic enterprises. Task: studying the stages of the technological process of manufacturing dietary supplements; analysis of potential risks for product quality; installation of monitoring tools for each critical point; development of methods for quality control of raw materials, semi-finished products and finished products; development of a set of measures for food safety management. The object of the study is the main processes of the production of dietary supplements at a domestic pharmaceutical enterprise. The subject of the study is approaches to the formation of a food safety management system in the production of dietary supplements. Formed proposals regarding the document flow of a pharmaceutical enterprise, which contain an analysis of inappropriate factors for the process of the production of dietary supplements. The steps of safety management have been defined and an assessment of the critical points of the process has been developed. Suggestions for improving its functioning at the pharmaceutical enterprise are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29936
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільченко Дар`я_ 15.02.23.pdf
  Обмежений доступ
1,68 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.