Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29936
Название: | Розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствах |
Другие названия: | Development of a set of measures for food safety management (HASSR) at domestic enterprises |
Авторы: | Ільченко, Дар`я |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра управління та забезпечення якості;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;дієтичні добавки;фармацевтичне підприємство;управління безпечністю харчових продуктів;dietary supplements;pharmaceutical enterprise;food safety management |
Дата публикации: | фев-2023 |
Библиографическое описание: | Ільченко, Д. Розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствах : кваліф. робота / наук. керівник Т. Зборовська. - Харків, 2023. - 65 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета дослідження: розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на вітчизняних підприємствах.
Завдання: вивчення стадій технологічного процесу виготовлення дієтичних добавок; аналіз потенційних ризиків для якості продукції; встановлення засобів моніторингу за кожною критичною точкою; розробка методик щодо проведення контролю якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції; розробка комплексу заходів для управління безпечністю харчових продуктів.
Об’єктом дослідження є основні процеси виробництва дієтичних добавок на вітчизняному фармацевтичному підприємстві.
Предметом дослідження є підходи до формування системи управління безпечністю харчових продуктів при виробництві дієтичних добавок. Сформовані пропозиції щодо документообігу фармацевтичного підприємства, які містять аналіз невідповідних чинників на процес виробництва дієтичних добавок.
Визначено кроки управління безпечністю та розроблено оцінку критичних точок процесу. Запропоновано пропозиції з поліпшення функціонування його на фармацевтичному підприємстві. The purpose of the study: development of a set of measures for the management of food safety (HACCP) at domestic enterprises. Task: studying the stages of the technological process of manufacturing dietary supplements; analysis of potential risks for product quality; installation of monitoring tools for each critical point; development of methods for quality control of raw materials, semi-finished products and finished products; development of a set of measures for food safety management. The object of the study is the main processes of the production of dietary supplements at a domestic pharmaceutical enterprise. The subject of the study is approaches to the formation of a food safety management system in the production of dietary supplements. Formed proposals regarding the document flow of a pharmaceutical enterprise, which contain an analysis of inappropriate factors for the process of the production of dietary supplements. The steps of safety management have been defined and an assessment of the critical points of the process has been developed. Suggestions for improving its functioning at the pharmaceutical enterprise are proposed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29936 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ільченко Дар`я_ 15.02.23.pdf Restricted Access | 1,68 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.