Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСенюк, І. В.-
dc.contributor.authorФілімонова, Н. І.-
dc.contributor.authorБенарафа Ібрагім Амін-
dc.date.accessioned2023-09-01T09:25:53Z-
dc.date.available2023-09-01T09:25:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСенюк, І. В. Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування / І. В. Сенюк, Н. І. Філімонова, Бенарафа Ібрагім Амін // Мікробіологічні та імунологічні дослідження в сучасній медицині» : матеріали ІІІ наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 57-59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57-59.pdf255,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.