Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сенюк, І. В. | - |
| dc.contributor.author | Філімонова, Н. І. | - |
| dc.contributor.author | Бенарафа Ібрагім Амін | - |
| dc.date.accessioned | 2023-09-01T09:25:53Z | - |
| dc.date.available | 2023-09-01T09:25:53Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Сенюк, І. В. Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування / І. В. Сенюк, Н. І. Філімонова, Бенарафа Ібрагім Амін // Мікробіологічні та імунологічні дослідження в сучасній медицині» : матеріали ІІІ наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 24 берез. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 57-59. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31206 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Мікробіологічні аспекти у виробництві продуктів харчування | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 57-59.pdf | 255,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.