Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31360
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБикждауэн, Амал-
dc.date.accessioned2023-09-29T07:26:25Z-
dc.date.available2023-09-29T07:26:25Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationБикждауэн Амал. Исследование параметров качества и антиоксидантной активности диетических добавок с лопухом : квалиф. работа / науч. руководитель Е. Колесник. - Харьков, 2023. - 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31360-
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the study of quality parameters and antioxidant activity of burdock dietary supplements. The studied dietary supplements with greater burdock (“Burdock” produced by “Danikafarm”, “Burdock” produced by “Vіola” and “Burdock Root” produced by “Vitaline”) correspond to some technological parameters (mass homogeneity and disintegration). A study was made of the qualitative and quantitative composition of biologically active substances in dietary supplements. The antioxidant activity of dietary supplements with burdock in the form of tablets (Burdock by Danikafarm, Burdock by Viola and Burdock Root by Vitaline) has been established.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармацевтичної хіміїuk_UA
dc.subjectfaculty for foreign citizens’ educationuk_UA
dc.subjectGreat burdockuk_UA
dc.subjectrootuk_UA
dc.subjectdietary supplementsuk_UA
dc.subjectantioxidant activityuk_UA
dc.subjectquality parametersuk_UA
dc.titleИсследование параметров качества и антиоксидантной активности диетических добавок с лопухомuk_UA
dc.title.alternativeStudy of quality parameters and antioxidant activity of dietary supplements from burdockuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бікждауен Амал.pdf1,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.