Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31360
Назва: Исследование параметров качества и антиоксидантной активности диетических добавок с лопухом
Інші назви: Study of quality parameters and antioxidant activity of dietary supplements from burdock
Автори: Бикждауэн, Амал
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра фармацевтичної хімії;faculty for foreign citizens’ education;Great burdock;root;dietary supplements;antioxidant activity;quality parameters
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Бикждауэн Амал. Исследование параметров качества и антиоксидантной активности диетических добавок с лопухом : квалиф. работа / науч. руководитель Е. Колесник. - Харьков, 2023. - 59 с.
Короткий огляд (реферат): The qualification work is devoted to the study of quality parameters and antioxidant activity of burdock dietary supplements. The studied dietary supplements with greater burdock (“Burdock” produced by “Danikafarm”, “Burdock” produced by “Vіola” and “Burdock Root” produced by “Vitaline”) correspond to some technological parameters (mass homogeneity and disintegration). A study was made of the qualitative and quantitative composition of biologically active substances in dietary supplements. The antioxidant activity of dietary supplements with burdock in the form of tablets (Burdock by Danikafarm, Burdock by Viola and Burdock Root by Vitaline) has been established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31360
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармацевтичної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бікждауен Амал.pdf1,69 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.