Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31371
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorHasdo, Walid-
dc.date.accessioned2023-09-29T07:45:50Z-
dc.date.available2023-09-29T07:45:50Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationHasdo, Walid. Development of the composition and technology of antiallergic syrup : qualification work / supervisor I. Kryklyva. - Kharkiv, 2023. - 63 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31371-
dc.description.abstractQualification work contains 43 pages, 6 figures, 5 tables, a list of references of 43 titles. In order to develop the composition of the medicinal syrup with anti-allergic effect, substances of natural origin were selected as active pharmaceutical ingredients - dry extracts of Knautia arvensis and Urtica urens. Glucose and fructose were chosen as the base of the syrup, flavor corrector - citric acid and pear essence, preservative - sodium benzoate. The manufacturing technology of the medicinal syrup for the treatment of allergies has been substantiated.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота містить 43 сторінки, 6 рисунків, 5 таблиць, список літератури з 43 найменуваннь. З метою розробки складу лікарського сиропу протиалергічної дії в якості активних фармацевтичних інгредієнтів було обрано субстанції природного походження – сухі екстракти свербіжниці польової та кропиви жалкої. В якості основи сиропу були обрані – глюкоза та фруктоза, коригент смаку –лимона кислота та грушева есенція, консервант – натрію бензоат. Обґрунтовано технологію одержання лікарського сиропу для лікування алергії.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра заводської технології ліківuk_UA
dc.subjectfaculty for foreing citizens' educationuk_UA
dc.subjectallergyuk_UA
dc.subjectsyrupuk_UA
dc.subjectdry extracts of Knautia arvensis and Urtica urensuk_UA
dc.subjectglucose and fructoseuk_UA
dc.subjectcompositionuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectалергіяuk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectсухі екстракти свербіжниці польової та кропиви жалкоїuk_UA
dc.subjectглюкоза та фруктозаuk_UA
dc.subjectскладuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleDevelopment of the composition and technology of antiallergic syrupuk_UA
dc.title.alternativeРозробка складу і технології протиалергічного сиропуuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Хасдо Валід.pdf1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.