Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31371
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Hasdo, Walid | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-29T07:45:50Z | - |
dc.date.available | 2023-09-29T07:45:50Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Hasdo, Walid. Development of the composition and technology of antiallergic syrup : qualification work / supervisor I. Kryklyva. - Kharkiv, 2023. - 63 p. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31371 | - |
dc.description.abstract | Qualification work contains 43 pages, 6 figures, 5 tables, a list of references of 43 titles. In order to develop the composition of the medicinal syrup with anti-allergic effect, substances of natural origin were selected as active pharmaceutical ingredients - dry extracts of Knautia arvensis and Urtica urens. Glucose and fructose were chosen as the base of the syrup, flavor corrector - citric acid and pear essence, preservative - sodium benzoate. The manufacturing technology of the medicinal syrup for the treatment of allergies has been substantiated. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота містить 43 сторінки, 6 рисунків, 5 таблиць, список літератури з 43 найменуваннь. З метою розробки складу лікарського сиропу протиалергічної дії в якості активних фармацевтичних інгредієнтів було обрано субстанції природного походження – сухі екстракти свербіжниці польової та кропиви жалкої. В якості основи сиропу були обрані – глюкоза та фруктоза, коригент смаку –лимона кислота та грушева есенція, консервант – натрію бензоат. Обґрунтовано технологію одержання лікарського сиропу для лікування алергії. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра заводської технології ліків | uk_UA |
dc.subject | faculty for foreing citizens' education | uk_UA |
dc.subject | allergy | uk_UA |
dc.subject | syrup | uk_UA |
dc.subject | dry extracts of Knautia arvensis and Urtica urens | uk_UA |
dc.subject | glucose and fructose | uk_UA |
dc.subject | composition | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | алергія | uk_UA |
dc.subject | сироп | uk_UA |
dc.subject | сухі екстракти свербіжниці польової та кропиви жалкої | uk_UA |
dc.subject | глюкоза та фруктоза | uk_UA |
dc.subject | склад | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.title | Development of the composition and technology of antiallergic syrup | uk_UA |
dc.title.alternative | Розробка складу і технології протиалергічного сиропу | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хасдо Валід.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.