Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31440| Назва: | Phytochemical study of Сumquats fruits |
| Інші назви: | Фітохімічне вивчення плодів кумквату |
| Автори: | Elhejri, Ahlam |
| Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії;faculty for foreign citizens’ education;Nagami сumquat;fruits;qualitative analysis;quantitative analysis;фрукти;якісний аналіз;кількісний аналіз |
| Дата публікації: | чер-2023 |
| Бібліографічний опис: | Elhejri Ahlam. Phytochemical study of Сumquats fruits : qualification work / scientific supervisor G. Tartynska. - Kharkiv, 2023. - 45 p. |
| Короткий огляд (реферат): | The qualification work presents the results of the study of the qualitative
composition and quantitative content of biologically active substances
(polysaccharides, pectins, organic acids, tannins, flavonoids, amino acids,
polyphenols, fatty acids), quality indicators, technological parameters of Nagami
сumquat. В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин (полісахаридів, пектинів, органічних кислот, флавоноїдів, амінокислот, поліфенолів, жирні олії), показники якості, технологічні параметри Nagami сumquat. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31440 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ель-Хежрі Ахлам.pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.