Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31478
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorИдрисси, Аюб-
dc.date.accessioned2023-10-12T11:41:01Z-
dc.date.available2023-10-12T11:41:01Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationИдрисси Аюб. Фитохимическое изучение мака-самосейки : квалиф. работа / науч. руководитель А. Попик. - Харьков, 2023. - 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31478-
dc.description.abstractQualification work is devoted to phytochemical study of poppy-seed (Papáver rhoéas). In the work the results of the analysis of literature data, botanical characteristics, chemical composition and application of Poppy sausage grass, phytochemical study of the qualitative composition, the quantitative content of biologically active substances and quality indicators of Poppy sausage grass. Qualification work consists of introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of references and appendices.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозіїuk_UA
dc.subjectfaculty for foreign citizens’ educationuk_UA
dc.subjectPapáver rhoéasuk_UA
dc.subjectanalysis of chemical composition of herbuk_UA
dc.titleФитохимическое изучение мака-самосейкиuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of Papaver rhoeasuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ідріссі Аюб.pdf1,34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.