Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31819
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМедведєва, Вікторія-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:08:56Z-
dc.date.available2023-12-12T08:08:56Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationМедведєва, В. Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадери : кваліф. робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2023. - 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31819-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота, яка присвячена організації виробництва білого кріпленого вина типу мадери, складається зі вступу, 10 розділів, графічних матеріалів, висновку та списку використаної літератури з 25 найменувань. Загальний обсяг роботи 74 сторінок, 7 рисунків, 23 таблиць, 3 креслень формату А1. У кваліфікаційній роботі наведений технологічний процес з використанням спеціального прийому мадеризації методом «кантеіро», що наближує вироб до оригінального португальского вина.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work, which is devoted to the organisation of the production of white fortified wine such as Madeira, consists of an introduction, 10 chapters, graphic materials, conclusion and a list of references of 25 titles. The total volume of the work is 74 pages, 7 figures, 23 tables, 3 drawings of A1 format. The qualification work describes the technological process using a special method of maceration using the "canteiro" method, which brings the product closer to the original Portuguese wine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectвино типу мадериuk_UA
dc.subjectмадеризаціяuk_UA
dc.subject«кантеіро»uk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectсонячні камериuk_UA
dc.subjectбродіння на меззіuk_UA
dc.subjectMadeira-type wineuk_UA
dc.subjectmaderizationuk_UA
dc.subject"canteiro"uk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectfermentation on pulpuk_UA
dc.subjectsolar chambersuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва білого кріпленого вина типу мадериuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of production of white fortified wine such as Madeirauk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Медведєва ВІкторія.docx (1).pdf3,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.