Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31819
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Медведєва, Вікторія | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T08:08:56Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T08:08:56Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Медведєва, В. Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадери : кваліф. робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2023. - 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31819 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота, яка присвячена організації виробництва білого кріпленого вина типу мадери, складається зі вступу, 10 розділів, графічних матеріалів, висновку та списку використаної літератури з 25 найменувань. Загальний обсяг роботи 74 сторінок, 7 рисунків, 23 таблиць, 3 креслень формату А1. У кваліфікаційній роботі наведений технологічний процес з використанням спеціального прийому мадеризації методом «кантеіро», що наближує вироб до оригінального португальского вина. | uk_UA |
dc.description.abstract | The qualification work, which is devoted to the organisation of the production of white fortified wine such as Madeira, consists of an introduction, 10 chapters, graphic materials, conclusion and a list of references of 25 titles. The total volume of the work is 74 pages, 7 figures, 23 tables, 3 drawings of A1 format. The qualification work describes the technological process using a special method of maceration using the "canteiro" method, which brings the product closer to the original Portuguese wine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | вино типу мадери | uk_UA |
dc.subject | мадеризація | uk_UA |
dc.subject | «кантеіро» | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | сонячні камери | uk_UA |
dc.subject | бродіння на меззі | uk_UA |
dc.subject | Madeira-type wine | uk_UA |
dc.subject | maderization | uk_UA |
dc.subject | "canteiro" | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.subject | fermentation on pulp | uk_UA |
dc.subject | solar chambers | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва білого кріпленого вина типу мадери | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of production of white fortified wine such as Madeira | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Медведєва ВІкторія.docx (1).pdf | 3,05 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.