Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білокобильська, Катерина | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T08:16:35Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T08:16:35Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Білокобильська, К. Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення : кваліф. робота / наук. керівник Азаренко Ю. - Харків, 2023. - 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано склад та технологію йогурту для діабетичного харчування. Обрані культури мікроорганізмів та компоненти функціонального призначення для введення до складу йогурту. Запропонована технологія йогурту обраного складу. Робота викладена на 61 сторінці, включає 10 таблиці, 10 рисунків, 27 джерел літератури. | uk_UA |
dc.description.abstract | The composition and technology of yogurt for diabetic nutrition are substantiated. Selected cultures of microorganisms and components of functional purpose for introduction into the composition of yogurt. The proposed technology of yogurt of the selected composition. The work is laid out on 61 pages, includes 10 tables, 10 figures, 27 literature sources. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | діабет | uk_UA |
dc.subject | порошок топінамбуру | uk_UA |
dc.subject | сироп топінамбуру | uk_UA |
dc.subject | лактобактерії | uk_UA |
dc.subject | біфідобактерії | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | diabetes | uk_UA |
dc.subject | Jerusalem artichoke powder | uk_UA |
dc.subject | Jerusalem artichoke syrup | uk_UA |
dc.subject | lactobacilli | uk_UA |
dc.subject | bifidobacteria | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення | uk_UA |
dc.title.alternative | Justification of the composition and technology of the fermented milk product for diabetic use | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Білокобильська Катерина (1).pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.