Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБілокобильська, Катерина-
dc.date.accessioned2023-12-12T08:16:35Z-
dc.date.available2023-12-12T08:16:35Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationБілокобильська, К. Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення : кваліф. робота / наук. керівник Азаренко Ю. - Харків, 2023. - 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826-
dc.description.abstractОбґрунтовано склад та технологію йогурту для діабетичного харчування. Обрані культури мікроорганізмів та компоненти функціонального призначення для введення до складу йогурту. Запропонована технологія йогурту обраного складу. Робота викладена на 61 сторінці, включає 10 таблиці, 10 рисунків, 27 джерел літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe composition and technology of yogurt for diabetic nutrition are substantiated. Selected cultures of microorganisms and components of functional purpose for introduction into the composition of yogurt. The proposed technology of yogurt of the selected composition. The work is laid out on 61 pages, includes 10 tables, 10 figures, 27 literature sources.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectдіабетuk_UA
dc.subjectпорошок топінамбуруuk_UA
dc.subjectсироп топінамбуруuk_UA
dc.subjectлактобактеріїuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectdiabetesuk_UA
dc.subjectJerusalem artichoke powderuk_UA
dc.subjectJerusalem artichoke syrupuk_UA
dc.subjectlactobacilliuk_UA
dc.subjectbifidobacteriauk_UA
dc.titleОбґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначенняuk_UA
dc.title.alternativeJustification of the composition and technology of the fermented milk product for diabetic useuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Білокобильська Катерина (1).pdf1,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.