Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826
Title: | Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення |
Other Titles: | Justification of the composition and technology of the fermented milk product for diabetic use |
Authors: | Білокобильська, Катерина |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;йогурт;діабет;порошок топінамбуру;сироп топінамбуру;лактобактерії;біфідобактерії;yogurt;diabetes;Jerusalem artichoke powder;Jerusalem artichoke syrup;lactobacilli;bifidobacteria |
Issue Date: | Jun-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Білокобильська, К. Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення : кваліф. робота / наук. керівник Азаренко Ю. - Харків, 2023. - 72 с. |
Abstract: | Обґрунтовано склад та технологію йогурту для діабетичного
харчування. Обрані культури мікроорганізмів та компоненти функціонального
призначення для введення до складу йогурту. Запропонована технологія
йогурту обраного складу. Робота викладена на 61 сторінці, включає 10 таблиці,
10 рисунків, 27 джерел літератури. The composition and technology of yogurt for diabetic nutrition are substantiated. Selected cultures of microorganisms and components of functional purpose for introduction into the composition of yogurt. The proposed technology of yogurt of the selected composition. The work is laid out on 61 pages, includes 10 tables, 10 figures, 27 literature sources. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Білокобильська Катерина (1).pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.