Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826
Название: Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення
Другие названия: Justification of the composition and technology of the fermented milk product for diabetic use
Авторы: Білокобильська, Катерина
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;йогурт;діабет;порошок топінамбуру;сироп топінамбуру;лактобактерії;біфідобактерії;yogurt;diabetes;Jerusalem artichoke powder;Jerusalem artichoke syrup;lactobacilli;bifidobacteria
Дата публикации: июн-2023
Библиографическое описание: Білокобильська, К. Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення : кваліф. робота / наук. керівник Азаренко Ю. - Харків, 2023. - 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано склад та технологію йогурту для діабетичного харчування. Обрані культури мікроорганізмів та компоненти функціонального призначення для введення до складу йогурту. Запропонована технологія йогурту обраного складу. Робота викладена на 61 сторінці, включає 10 таблиці, 10 рисунків, 27 джерел літератури.
The composition and technology of yogurt for diabetic nutrition are substantiated. Selected cultures of microorganisms and components of functional purpose for introduction into the composition of yogurt. The proposed technology of yogurt of the selected composition. The work is laid out on 61 pages, includes 10 tables, 10 figures, 27 literature sources.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Білокобильська Катерина (1).pdf1,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.