Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826
Назва: Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення
Інші назви: Justification of the composition and technology of the fermented milk product for diabetic use
Автори: Білокобильська, Катерина
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;йогурт;діабет;порошок топінамбуру;сироп топінамбуру;лактобактерії;біфідобактерії;yogurt;diabetes;Jerusalem artichoke powder;Jerusalem artichoke syrup;lactobacilli;bifidobacteria
Дата публікації: чер-2023
Бібліографічний опис: Білокобильська, К. Обґрунтування складу та технології кисломолочного продукту діабетичного призначення : кваліф. робота / наук. керівник Азаренко Ю. - Харків, 2023. - 72 с.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано склад та технологію йогурту для діабетичного харчування. Обрані культури мікроорганізмів та компоненти функціонального призначення для введення до складу йогурту. Запропонована технологія йогурту обраного складу. Робота викладена на 61 сторінці, включає 10 таблиці, 10 рисунків, 27 джерел літератури.
The composition and technology of yogurt for diabetic nutrition are substantiated. Selected cultures of microorganisms and components of functional purpose for introduction into the composition of yogurt. The proposed technology of yogurt of the selected composition. The work is laid out on 61 pages, includes 10 tables, 10 figures, 27 literature sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31826
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білокобильська Катерина (1).pdf1,82 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.