Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886
Название: Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок
Авторы: Яковлєва, А. Є.
Шакун, О. А.
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Яковлєва, А. Є. Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок / А. Є. Яковлєва, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 446-447.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
446-447.pdf651,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.