Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886
Название: | Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок |
Авторы: | Яковлєва, А. Є. Шакун, О. А. |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Яковлєва, А. Є. Мікробіологінчне дослідження заквасок. Методи мікробіологічного контролю якості заквасок / А. Є. Яковлєва, О. А. Шакун // Youth Pharmacy Science : матеріали IІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – C. 446-447. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/31886 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
446-447.pdf | 651,53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.