Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32276
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипай, Анастасія-
dc.date.accessioned2024-03-01T13:28:29Z-
dc.date.available2024-03-01T13:28:29Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.citationСкрипай, А. Фітохімічне вивчення Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb. : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Кисличенко. - Харків, 2024. - 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/32276-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі наведено результати фітохімічного дослідження та визначення показників якості трави та коренів ромашки запашної. У досліджуваних зразках сировини виявлено флавоноїди, гідроксикоричні, органічні та амінокислоти, визначено вміст полісахаридів, органічних кислот, флавоноїдів, гідроксикоричних та амінокислот, поліфенольних сполук. Визначено показники якості трави та коренів ромашки запашної. Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків та списку використаної літератури. Робота викладена на 50 сторінках, включає 24 таблиці та 11 рисунків. Список використаної літератури містить 65 наукових джерел.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work containe the results of phytochemical study of the herb and roots of Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb. and determination of the quality indicators of them. Flavonoids, organic, hydroxycinnamic and amino acids were found in the herb and roots of Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb., the content of polysaccharides, organic acids, flavonoids, hydroxycinnamic acids, amino acids, polyphenolic compounds was determined. The indicators of the quality of the herb and roots of Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb.were determined. Qualification work consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of references and appendices. The work is presented on 50 pages, includes 24 tables and 11 figures. The list of used literature contains 65 literature sources.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра фармакогнозії та нутриціологіїuk_UA
dc.subjectосвітня програма Фармаціяuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectфітохімічне дослідженняuk_UA
dc.subjectпоказники якості сировиниuk_UA
dc.subjectромашка запашнаuk_UA
dc.subjectайстровіuk_UA
dc.subjectChamomilla suaveolens (Pursh) Rydb.uk_UA
dc.subjectraw material quality indicatorsuk_UA
dc.subjectphytochemical researchuk_UA
dc.subjectAsteraceae Bercht. & J.Presluk_UA
dc.titleФітохімічне вивчення Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb.uk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of Chamomilla suaveolens (Pursh) Rydb.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипай Анастасія, 09.02.24.pdf3,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.