Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33151
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗубков, Олександр-
dc.date.accessioned2024-09-09T07:20:38Z-
dc.date.available2024-09-09T07:20:38Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.citationЗубков, О. Дослідження параметрів отримання харчової добавки на основі дріжджового гідролізату : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2024. - 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33151-
dc.description.abstractВ роботі досліджено методи та параметри отримання дріжджових гідролізатів з товарного дріжджового молока марки «Екстра», проведені випробування зразків та порівняння результатів для визначення найбільш раціонального з методів. Визначено, що при певних параметрах гідролізу, проведеного методом кип’ятіння, можливо досягти такого самого рівня ефективності, що і під час ферментативного гідролізу, але такий метод є більш технологічно та економічно привабливим. Робота складається з вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг роботи – 57 стор., кількість таблиць 9, рисунків 26, джерел літератури 34, додатків 1.uk_UA
dc.description.abstractThe methods and parameters of obtaining yeast hydrolysates from commercial yeast milk of the «Extra» brand were investigated in the work, samples were tested and results were compared to determine the most rational of the methods. It was determined that with certain parameters of hydrolysis carried out by the boiling method, it is possible to achieve the same level of efficiency as during enzymatic hydrolysis, but this method is more technologically and economically attractive. The work consists of an introduction, three sections, a conclusion. Total volume of work 57, number of tables 9, figures 26, sources of literature 34, appendices 1.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Промислова біотехнологіяuk_UA
dc.subjectдріжджове молокоuk_UA
dc.subjectамінний азотuk_UA
dc.subjectдріжджовий гідролізатuk_UA
dc.subjectферментативний гідролізuk_UA
dc.subjectформольністьuk_UA
dc.subjectyeast milkuk_UA
dc.subjectyeast hydrolyzateuk_UA
dc.subjectenzymatic hydrolysisuk_UA
dc.subjectformalinityuk_UA
dc.subjectamine nitrogenuk_UA
dc.titleДослідження параметрів отримання харчової добавки на основі дріжджового гідролізатуuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the parameters of obtaining food additives based on yeast hydrolyzateuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЗУБКОВ Олександр.pdf3,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.