Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33297
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова, І. О.-
dc.contributor.authorРубан, О. А.-
dc.date.accessioned2024-10-08T17:07:14Z-
dc.date.available2024-10-08T17:07:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДавидова, І. О. Сучасні методи аналізу смаку при розробці складу лікарських препаратів / І. О. Давидова, О. А. Рубан // Індустрія 4.0 :cучасні напрями розвитку фармацевтичної галузі : зб. наук. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 95-річчя І. М. Перцева, м. Харків, 16 трав. 2024 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2024. – С. 42-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33297-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleСучасні методи аналізу смаку при розробці складу лікарських препаратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
42-43.pdf190,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.