Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33691
Title: Використання органічних речовин як антиоксидантів і консервантів у харчових продуктах
Authors: Підмогильна, Ю. П.
Шпичак, Т. В.
Issue Date: 2023
Bibliographic description (Ukraine): Підмогильна, Ю. П. Використання органічних речовин як антиоксидантів і консервантів у харчових продуктах / Ю. П. Підмогильна, Т. В. Шпичак // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 19-20.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33691
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19-20.pdf126,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.