Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33691
Title: | Використання органічних речовин як антиоксидантів і консервантів у харчових продуктах |
Authors: | Підмогильна, Ю. П. Шпичак, Т. В. |
Issue Date: | 2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Підмогильна, Ю. П. Використання органічних речовин як антиоксидантів і консервантів у харчових продуктах / Ю. П. Підмогильна, Т. В. Шпичак // Youth Pharmacy Science : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 6-7 груд. 2023 р. – Харків : НФаУ, 2023. – C. 19-20. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/33691 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.