Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34468
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДжозеф Баба-
dc.date.accessioned2025-02-18T13:41:56Z-
dc.date.available2025-02-18T13:41:56Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationДжозеф, Баба. Дослідження щодо створення сиропу з екстрактом бузини : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Хохленкова. - Харків, 2025. - 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34468-
dc.description.abstractПроаналізовано дані літератури щодо історичних та сучасних аспектів застосуванні рослинних лікарських засобів. Узагальнено підходи до фармаце- втичної розробки лікарських засобів на основі рослинної сировини. Робота присвячена мікробіологічним дослідженням у процесі фармаце- втичної розробки сиропу з екстрактом бузини з антиоксидантною, протизапа- льною та адаптогенною дією. Мікробіологічними дослідженнями доведено не- обхідність введення консервантів у склад сиропу. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновку. Загальний обсяг роботи 54 сторінки, кількість таблиць 11, рисунків 2, джерел літератури 39, додатків 1.uk_UA
dc.description.abstractThe literature data on historical and modern aspects of the use of herbal medicines are analyzed. The approaches to the pharmaceutical development of medicines based on herbal raw materials are generalized. The work is devoted to microbiological studies in the process of pharmaceutical development of elderberry syrup with elderberry extract with antioxidant, anti-inflammatory and adaptogenic effects. Microbiological studies have proved the need to introduce a preservatives into the syrup. The work consists of an introduction, three sections, and a conclusion. The total volume of work is 54 pages, the number of tables is 11, figures are 2, literature sources are 39, and appendices are 1.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Промислова біотехнологіяuk_UA
dc.subjectрослинні лікарські засобиuk_UA
dc.subjectфармацевтична розробкаuk_UA
dc.subjectекстракт бузиниuk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectантимікробні консервантиuk_UA
dc.subjectherbal medicinesuk_UA
dc.subjectpharmaceutical developmentuk_UA
dc.subjectelderberry extractuk_UA
dc.subjectsyrupuk_UA
dc.subjectantimicrobial preservativesuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleДослідження щодо створення сиропу з екстрактом бузиниuk_UA
dc.title.alternativeResearch on the creation of syrup with elderberry extractuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.