Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34483
Название: Удосконалення виробництва сікери медової особливої
Другие названия: Improvement of the production of Sikera honey special
Авторы: Коміссарова, А. А.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Біотехнологія;сікера;сита;бродіння;дріжджі;танк для бродіння;sieve;sieves;fermentation;yeast;fermentation tank;КР-2025
Дата публикации: фев-2025
Библиографическое описание: Коміссарова, А. А. Удосконалення виробництва сікери медової особливої : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 76 с.
Краткий осмотр (реферат): напівсухого «Сікера медова особлива». У роботі складено опис технологічного процесу отримання сікери з меду та соку агрусу, складено технологічну та апаратурну схеми виробництва. Для удосконалення запропоновано запровадження двох танків для бродіння та доброджування моделі Z 20, ємністю 20 м3 які мають сучасну конструкцію, що дозволить підвищити якість напівпродуктів та готового вина, збільшити розмір серії та вивільнити виробничі площі. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 66 сторінок, містить 5 рисунків, 6 таблиць та 2 креслення формату А1.
The qualification work is devoted to the improvement of the production of the semi-dry drink "Sikera medova osobliva". The work describes the technological process of obtaining sikera from honey and gooseberry juice, and a technological and equipment scheme of production is compiled. For improvement, it is proposed to introduce two tanks for fermentation and maturation of the Z 20 model, with a capacity of 20 m3 , which have a modern design, which will allow to improve the quality of semi-finished products and finished wine, increase the size of the batch and free up production space. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 30 items and appendices. The total volume of work is 66 pages, 5 figures, 6 tables, 2 A1 format drawings.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34483
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.