Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34498
Название: Розробка складу крему на емульсійній основі для застосування в косметологічній практиці
Другие названия: Development of the composition of an emulsion-based cream for use in cosmetology practice
Авторы: Завада, А. О.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Технології фармацевтичних препаратів;крем;папаїн;м’яка лікарська форма;допоміжні речовини;технологія;реологія;рН;cream;papain;soft dosage form;excipients;technology;rheology;КР-2025
Дата публикации: фев-2025
Библиографическое описание: Завада, А. О. Розробка складу крему на емульсійній основі для застосування в косметологічній практиці : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Кухтенко. - Харків, 2025. - 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота містить комплекс досліджень, які направлені на підбір оптимальної кремової емульсійної основи для лікарського засобу із вмістом папаїну. В роботі проаналізовано питання застосування рослинних компонентів в косметичній практиці, досліджено кремову основу за допомогою реологічних та мікроскопічних досліджень. Визначено вплив буферного розчину на рН розробленого крема. На підставі проведеного підбору складу запропонована технологічна схема виробництва крема Робота складається зі вступу, 3 розділів, висновків, списку використаних джерел. Після кожного розділу наведено висновки. В роботі 5 таблиць, 8 рисунків і складається із 42 сторінок. Список використаних джерел містить 32 посилання на літературу.
The thesis contains a set of studies aimed at selecting the optimal cream emulsion base for a medicinal product containing papain. The work analyzes the issue of using plant components in cosmetic practice, investigates the cream base using rheological and microscopic studies. The effect of the buffer solution on the pH of the developed cream is determined. Based on the selection of the composition, a technological scheme for the production of the cream is proposed. The work consists of an introduction, 3 sections, conclusions, a list of sources used. After each section, conclusions are given. The work contains 5 tables, 8 figures and consists of 42 pages. The list of sources used contains 32 references to the literature.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34498
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.