Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34566
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОльховська, О. В.-
dc.date.accessioned2025-02-19T12:40:00Z-
dc.date.available2025-02-19T12:40:00Z-
dc.date.issued2025-02-
dc.identifier.citationОльховська, О. В. Удосконалення системи НАССР на харчовому підприємстві : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Шуванова. - Харків, 2025. - 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34566-
dc.description.abstractМета роботи полягає у вивченні існуючих проблем та недоліків у системі HACCP на конкретному харчовому підприємстві та розробці рекомендацій щодо її удосконалення. В роботі досліджені теоретичні аспекти системи HACCP, проведено аналіз практичного застосування цієї системи на підприємстві ТОВ «Дари океану», проведено оцінку ризиків а також запропоновано методи підвищення її економічної та соціальної ефективності. Кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділів, загальних висновків, переліка використаних літературних джерел), викладена на 55 сторінках, включає 4 таблиці 11 рисунків, а також 31 джерело літератури.uk_UA
dc.description.abstractThe aim of this study is to examine the existing problems and shortcomings in the HACCP system at a specific food enterprise and to develop recommendations for its improvement. The work explores the theoretical aspects of the HACCP system, analyzes its practical application at the enterprise LLC "Gifts of the Ocean," assesses risks, and proposes methods to enhance its economic and social efficiency. The qualification paper consists of an introduction, three chapters, general conclusions, a list of references, is presented on 55 pages, includes 4 tables, 11 figures, and 31 sources of literature.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармаціїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectосвітня програма Якість, стандартизація та сертифікаціяuk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectхарчове підприємствоuk_UA
dc.subjectсистема контролю якостіuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.subjectоцінка ризиківuk_UA
dc.subjectfood enterpriseuk_UA
dc.subjectquality control systemuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectrisk assessmentuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleУдосконалення системи НАССР на харчовому підприємствіuk_UA
dc.title.alternativeThe improvement of the HACCP system at a food enterpriseuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ольховська Ольга Володимирівна.pdf1,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.