Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34696
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГончаров, І. В.-
dc.contributor.authorВишневська, Л. І.-
dc.contributor.authorБоднар, Л. А.-
dc.date.accessioned2025-03-17T08:12:14Z-
dc.date.available2025-03-17T08:12:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГончаров, І. В. Вплив технології твердого мила на кількісне вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтів / І. В. Гончаров, Л. І. Вишневська, Л. А. Боднар // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 жовт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 320.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34696-
dc.description.abstractМило – це речовина, що використовується разом з водою для миття та очищення, виготовлена зі сполуки рослинних олій або жирів з гідроксидом натрію або будь-яким іншим сильним лугом. Відповідно до хімічної природи – це сполука, що утворюється при взаємодії металевого радикала з жирною кислотою. Оскільки технологія мила має певні особливості температурного режиму та технологічних стадій за різного способу виготовлення, доцільно вивчити вплив цих чинників на кількісні показники вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмилоuk_UA
dc.titleВплив технології твердого мила на кількісне вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник Конференція АТЛ ПТЛКЗ 2024 320.pdf177,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.