Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФарзалиева, Г.-
dc.contributor.authorЯременко, В. Д.-
dc.contributor.authorРахімова, М. В.-
dc.date.accessioned2025-04-17T11:51:26Z-
dc.date.available2025-04-17T11:51:26Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФарзалиева, Г. Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності / Г. Фарзалиева, В. Д. Яременко, М. В. Рахімова // Актуальні проблеми якості, менеджменту і економіки у фармації і охороні здоров’я : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 17 січ. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. – С. 85-91.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947-
dc.description.abstractРоботу присвячено розробці методики визначення діючої речовини у складі дієтичної добавки. Розроблена методика була використана для якісного та кількісного визначення цинку в дієтичній добавці «Флаво - цинк». Дослідження проводилися з використанням хімічних методів ідентифікації - кольорових реакцій. Для кількісного визначення було обрано титриметричний метод прямої комплексонометрії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectцинкuk_UA
dc.subjectцитрат цинкуuk_UA
dc.subjectглюконат цинкуuk_UA
dc.subjectБАДuk_UA
dc.titleРозробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ, МЕНЕДЖМЕНТУ 17.01.2025 85-91.pdf890,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.