Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947
Назва: | Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності |
Автори: | Фарзалиева, Г. Яременко, В. Д. Рахімова, М. В. |
Теми: | цинк;цитрат цинку;глюконат цинку;БАД |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Фарзалиева, Г. Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності / Г. Фарзалиева, В. Д. Яременко, М. В. Рахімова // Актуальні проблеми якості, менеджменту і економіки у фармації і охороні здоров’я : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 17 січ. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. – С. 85-91. |
Короткий огляд (реферат): | Роботу присвячено розробці методики визначення діючої речовини у складі дієтичної добавки. Розроблена методика була використана для якісного та кількісного визначення цинку в дієтичній добавці «Флаво - цинк». Дослідження проводилися з використанням хімічних методів ідентифікації - кольорових реакцій. Для кількісного визначення було обрано титриметричний метод прямої комплексонометрії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ, МЕНЕДЖМЕНТУ 17.01.2025 85-91.pdf | 890,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.