Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947| Title: | Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності |
| Authors: | Фарзалиева, Г. Яременко, В. Д. Рахімова, М. В. |
| Keywords: | цинк;цитрат цинку;глюконат цинку;БАД |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | НФаУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Фарзалиева, Г. Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності / Г. Фарзалиева, В. Д. Яременко, М. В. Рахімова // Актуальні проблеми якості, менеджменту і економіки у фармації і охороні здоров’я : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 17 січ. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. – С. 85-91. |
| Abstract: | Роботу присвячено розробці методики визначення діючої речовини у складі дієтичної добавки. Розроблена методика була використана для якісного та кількісного визначення цинку в дієтичній добавці «Флаво - цинк». Дослідження проводилися з використанням хімічних методів ідентифікації - кольорових реакцій. Для кількісного визначення було обрано титриметричний метод прямої комплексонометрії. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ, МЕНЕДЖМЕНТУ 17.01.2025 85-91.pdf | 890,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.