Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947
Title: Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності
Authors: Фарзалиева, Г.
Яременко, В. Д.
Рахімова, М. В.
Keywords: цинк;цитрат цинку;глюконат цинку;БАД
Issue Date: 2025
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Фарзалиева, Г. Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності / Г. Фарзалиева, В. Д. Яременко, М. В. Рахімова // Актуальні проблеми якості, менеджменту і економіки у фармації і охороні здоров’я : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 17 січ. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. – С. 85-91.
Abstract: Роботу присвячено розробці методики визначення діючої речовини у складі дієтичної добавки. Розроблена методика була використана для якісного та кількісного визначення цинку в дієтичній добавці «Флаво - цинк». Дослідження проводилися з використанням хімічних методів ідентифікації - кольорових реакцій. Для кількісного визначення було обрано титриметричний метод прямої комплексонометрії.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ, МЕНЕДЖМЕНТУ 17.01.2025 85-91.pdf890,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.