Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947
Название: | Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності |
Авторы: | Фарзалиева, Г. Яременко, В. Д. Рахімова, М. В. |
Ключевые слова: | цинк;цитрат цинку;глюконат цинку;БАД |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Фарзалиева, Г. Розробка методики контролю інгредієнтного складу та показників якості дієтичної добавки «Флаво-цинк» для визначення її безпечності / Г. Фарзалиева, В. Д. Яременко, М. В. Рахімова // Актуальні проблеми якості, менеджменту і економіки у фармації і охороні здоров’я : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 17 січ. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. – С. 85-91. |
Краткий осмотр (реферат): | Роботу присвячено розробці методики визначення діючої речовини у складі дієтичної добавки. Розроблена методика була використана для якісного та кількісного визначення цинку в дієтичній добавці «Флаво - цинк». Дослідження проводилися з використанням хімічних методів ідентифікації - кольорових реакцій. Для кількісного визначення було обрано титриметричний метод прямої комплексонометрії. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34947 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ, МЕНЕДЖМЕНТУ 17.01.2025 85-91.pdf | 890,19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.