Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35279
Название: Організація виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентом
Другие названия: Technical re-equipment of the production of dental gel with chamomile extract
Авторы: Савчук, Т. О.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;стоматологічний гель;ромашка;Lactobacillus reuteri;пробіотики;технологія виробництва;dental gel;chamomile;probiotics;production technology;КР-2025
Дата публикации: июн-2025
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Савчук, Т. О. Організація виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентом : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Філіпцова. - Харків, 2025. - 59 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена організації виробництва стоматологічного гелю з екстрактом ромашки та пробіотичним компонентом Lactobacillus reuteri. У роботі проаналізовано сучасні вимоги до технології виробництва стоматологічних гелів, особливості підбору обладнання та характеристику сировини, що забезпечує високу якість готового продукту. Розроблено матеріальний баланс, технологічну та апаратурну схеми виробництва, визначено критичні параметри технологічного процесу та екологічні аспекти виробництва. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 30 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 57 сторінок, містить 6 рисунків, 11 таблиць та 2 креслення формату А1.
The qualification work is devoted to the organization of production of a dental gel containing chamomile extract and the probiotic component Lactobacillus reuteri. The work analyzes modern requirements for the production technology of dental gels, the features of equipment selection, and the characteristics of raw materials that ensure high product quality. A material balance, technological and apparatus schemes of production have been developed, critical process parameters and environmental aspects of production have been determined. The work consists of an introduction, four chapters, graphic materials, conclusions, a list of references from 30 sources and appendices. The total volume of the work is 57 pages, contains 6 figures, 11 tables and 2 drawings of A1 format.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35279
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.