Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35280
Название: Технічне переоснащення виробництва йогурту з пробіотиками
Другие названия: Technical re-equipment of yoghurt with probiotics production
Авторы: Сємєшина, В. С.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;йогурт;пробіотики;функціональні молочні продукти;технічне переоснащення;біотехнології;technical re-equipment;yogurt with probiotics;biotechnology;production automation;equipment modernization;functional dairy products;КР-2025
Дата публикации: июн-2025
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Сємєшина, В. С. Технічне переоснащення виробництва йогурту з пробіотиками : кваліфікаційна робота / наук. керівник А. Соловйова. - Харків, 2025. - 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена технічному переоснащенню виробництва пробіотичного класичного йогурту 3,2 % на вітчизняному підприємстві ТМ «LAGO». В роботі описано технологічний процес виробництва пробіотичного йогурту з додаванням ліофілізованих заквасок молочнокислих бактерій: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum, для покращення функціональних властивостей продукту для користі споживачів. Внесено пропозицію технічного переоснащення з використання пастеризаційно- охолоджувальної установки.
The qualification work is devoted to the technical re-equipment of the production of probiotic classic yogurt 3.2% at the domestic enterprise TM “LAGO”. The paper describes the technological process of production of probiotic yogurt with the addition of lyophilized lactic acid bacteria starter cultures: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus and Bifidobacterium bifidum, to improve the functional properties of the product for the benefit of consumers. A proposal for technical re- equipment with the use of a pasteurization and cooling unit was made.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35280
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.