Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35280Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сємєшина, В. С. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-08-19T06:46:14Z | - |
| dc.date.available | 2025-08-19T06:46:14Z | - |
| dc.date.issued | 2025-06 | - |
| dc.identifier.citation | Сємєшина, В. С. Технічне переоснащення виробництва йогурту з пробіотиками : кваліфікаційна робота / наук. керівник А. Соловйова. - Харків, 2025. - 51 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35280 | - |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена технічному переоснащенню виробництва пробіотичного класичного йогурту 3,2 % на вітчизняному підприємстві ТМ «LAGO». В роботі описано технологічний процес виробництва пробіотичного йогурту з додаванням ліофілізованих заквасок молочнокислих бактерій: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum, для покращення функціональних властивостей продукту для користі споживачів. Внесено пропозицію технічного переоснащення з використання пастеризаційно- охолоджувальної установки. | uk_UA |
| dc.description.abstract | The qualification work is devoted to the technical re-equipment of the production of probiotic classic yogurt 3.2% at the domestic enterprise TM “LAGO”. The paper describes the technological process of production of probiotic yogurt with the addition of lyophilized lactic acid bacteria starter cultures: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus and Bifidobacterium bifidum, to improve the functional properties of the product for the benefit of consumers. A proposal for technical re- equipment with the use of a pasteurization and cooling unit was made. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
| dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
| dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
| dc.subject | факультет медико-фармацевтичних технологій | uk_UA |
| dc.subject | освітня програма Біотехнологія | uk_UA |
| dc.subject | йогурт | uk_UA |
| dc.subject | пробіотики | uk_UA |
| dc.subject | функціональні молочні продукти | uk_UA |
| dc.subject | технічне переоснащення | uk_UA |
| dc.subject | біотехнології | uk_UA |
| dc.subject | technical re-equipment | uk_UA |
| dc.subject | yogurt with probiotics | uk_UA |
| dc.subject | biotechnology | uk_UA |
| dc.subject | production automation | uk_UA |
| dc.subject | equipment modernization | uk_UA |
| dc.subject | functional dairy products | uk_UA |
| dc.subject | КР-2025 | uk_UA |
| dc.title | Технічне переоснащення виробництва йогурту з пробіотиками | uk_UA |
| dc.title.alternative | Technical re-equipment of yoghurt with probiotics production | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| СЄМЄШИНА_Вероніка_ТЕХНІЧНЕ ПЕРЕОСНАЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ЙОГУРТУ З ПРОБІОТИКАМИ.pdf | 3,53 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.