Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35280
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСємєшина, В. С.-
dc.date.accessioned2025-08-19T06:46:14Z-
dc.date.available2025-08-19T06:46:14Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationСємєшина, В. С. Технічне переоснащення виробництва йогурту з пробіотиками : кваліфікаційна робота / наук. керівник А. Соловйова. - Харків, 2025. - 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35280-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена технічному переоснащенню виробництва пробіотичного класичного йогурту 3,2 % на вітчизняному підприємстві ТМ «LAGO». В роботі описано технологічний процес виробництва пробіотичного йогурту з додаванням ліофілізованих заквасок молочнокислих бактерій: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum, для покращення функціональних властивостей продукту для користі споживачів. Внесено пропозицію технічного переоснащення з використання пастеризаційно- охолоджувальної установки.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the technical re-equipment of the production of probiotic classic yogurt 3.2% at the domestic enterprise TM “LAGO”. The paper describes the technological process of production of probiotic yogurt with the addition of lyophilized lactic acid bacteria starter cultures: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus and Bifidobacterium bifidum, to improve the functional properties of the product for the benefit of consumers. A proposal for technical re- equipment with the use of a pasteurization and cooling unit was made.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет медико-фармацевтичних технологійuk_UA
dc.subjectосвітня програма Біотехнологіяuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectфункціональні молочні продуктиuk_UA
dc.subjectтехнічне переоснащенняuk_UA
dc.subjectбіотехнологіїuk_UA
dc.subjecttechnical re-equipmentuk_UA
dc.subjectyogurt with probioticsuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectproduction automationuk_UA
dc.subjectequipment modernizationuk_UA
dc.subjectfunctional dairy productsuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleТехнічне переоснащення виробництва йогурту з пробіотикамиuk_UA
dc.title.alternativeTechnical re-equipment of yoghurt with probiotics productionuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.