Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35280
Название: | Технічне переоснащення виробництва йогурту з пробіотиками |
Другие названия: | Technical re-equipment of yoghurt with probiotics production |
Авторы: | Сємєшина, В. С. |
Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;йогурт;пробіотики;функціональні молочні продукти;технічне переоснащення;біотехнології;technical re-equipment;yogurt with probiotics;biotechnology;production automation;equipment modernization;functional dairy products;КР-2025 |
Дата публикации: | июн-2025 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Сємєшина, В. С. Технічне переоснащення виробництва йогурту з пробіотиками : кваліфікаційна робота / наук. керівник А. Соловйова. - Харків, 2025. - 51 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена технічному переоснащенню
виробництва пробіотичного класичного йогурту 3,2 % на вітчизняному
підприємстві ТМ «LAGO». В роботі описано технологічний процес
виробництва пробіотичного йогурту з додаванням ліофілізованих заквасок
молочнокислих бактерій: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus,
Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum, для покращення
функціональних властивостей продукту для користі споживачів. Внесено
пропозицію технічного переоснащення з використання пастеризаційно-
охолоджувальної установки. The qualification work is devoted to the technical re-equipment of the production of probiotic classic yogurt 3.2% at the domestic enterprise TM “LAGO”. The paper describes the technological process of production of probiotic yogurt with the addition of lyophilized lactic acid bacteria starter cultures: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus and Bifidobacterium bifidum, to improve the functional properties of the product for the benefit of consumers. A proposal for technical re- equipment with the use of a pasteurization and cooling unit was made. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35280 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
СЄМЄШИНА_Вероніка_ТЕХНІЧНЕ ПЕРЕОСНАЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ЙОГУРТУ З ПРОБІОТИКАМИ.pdf | 3,53 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.