Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35292
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоловань, К. С.-
dc.date.accessioned2025-08-22T11:47:59Z-
dc.date.available2025-08-22T11:47:59Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationГоловань, К. Є. Розробка складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатрії : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Гриценко. - Харків, 2025. - 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35292-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота містить 49 сторінок, 7 таблиць, 10 рисунків, список літературних джерел із 35 найменувань. Розглянуто сучасний стан ринку желейних цукерок України та лікарських препаратів з парацетамолом. З метою розробки складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатричній практиці в якості активного фармацевтичного інгредієнту було обрано парацетамол. На підставі проведених досліджень розроблено склад та технологію виготовлення желейних цукерок.uk_UA
dc.description.abstractQualification work contains 49 pages, 7 tables, 10 figures, a list of references of 35 titles. The current state of the market of jelly sweets in Ukraine and medicinal products with paracetamol is considered. In order to develop the composition and technology of jelly sweets for use in paediatric practice, paracetamol was chosen as an active pharmaceutical ingredient. Based on the research, the composition and manufacturing technology of jelly sweets were developed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобівuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectосвітня програма Фармаціяuk_UA
dc.subjectжелейні цукеркиuk_UA
dc.subjectпарацетамолuk_UA
dc.subjectпедіатріяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectjelly sweetsuk_UA
dc.subjectparacetamoluk_UA
dc.subjectpaediatricsuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectКР-2025uk_UA
dc.titleРозробка складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатріїuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of composition and technology of jelly sweets for use in paediatricsuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.