Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35371
Название: Розробка рецептури бальзаму для губ зволожуючої дії
Другие названия: Development of a moisturizing lip balm recipe
Авторы: Науменко, В. С.
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;бальзам для губ зволожуючої дії;масло ши;масло манго;технологія;moisturizing lip balm;shea butter;mango butter;technology;КР-2025
Дата публикации: июн-2025
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Науменко, В. С. Розробка рецептури бальзаму для губ зволожуючої дії : кваліфікаційна робота / наук.керівник Л. Бобрицька. - Харків, 2025. - 59 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології косметичного засобу для догляду за шкірою губ у формі бальзаму. Робота вкладена на 47 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, висновків, списку використаних джерел і додатків. Робота ілюстрована 8 таблицями та 11 рисунками. Список використаних джерел містить 46 найменувань.
The qualification thesis is dedicated to the development of the composition and technology of a cosmetic product for lip skin care in the form of a balm. The thesis consists of 47 pages of printed text and includes an introduction, literature review, experimental section, conclusions, a list of references, and appendices. The work is illustrated with 8 tables and 11 figures. The reference list contains 46 sources.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35371
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кваліфікаційна робота_Науменко В.pdf1,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.