Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35520
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСергієнко, Т. В.-
dc.contributor.authorГеоргіянц, В. А.-
dc.contributor.authorМихайленко, О. О.-
dc.date.accessioned2025-11-10T08:09:18Z-
dc.date.available2025-11-10T08:09:18Z-
dc.date.issued2025-01-29-
dc.identifier.citationСергієнко, Т. В. Дослідження антиоксидантного потенціалу трави рути запашної за фазами вегетації / Т. В. Сергієнко [та ін.] // PLANTA+. НАУКА, ПРАКТИКА ТА ОСВІТА : матеріали V наук.-прак. конф. з міжнар. участю, присвяч. пам’яті д-ра хім. наук, проф. Н. П. Максютіної (до 100-річчя від дня народж.), м. Київ, 28-29 січ. 2025 р. - Київ : Паливода А. В., 2025. - Т. 1. - С. 166-167.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35520-
dc.description.abstractRuta graveolens L. – походить із регіону Середземномор’я, а в Україні її природнє зростання обмежується територією Кримського півострову. Рута є цінним джерелом природних антиоксидантів, в тому числі фенолів, флавоноїдів, гідроксикоричних кислот, кумаринів та здатна проявляти антиоксидантну, протизапальну, антимікробну, нейропротекторну активності [1, 2]. Хімічний склад, і відповідно, ефекти варіюють й залежать від фаз вегетації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрута запашнаuk_UA
dc.subjectантиоксидантна активністьuk_UA
dc.titleДослідження антиоксидантного потенціалу трави рути запашної за фазами вегетаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
2025-25-26.01 Planta+2025 вибірка 166-167.pdf849,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.