Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35554Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ковальський, А. В. | - |
| dc.contributor.author | Двінських, Н. В. | - |
| dc.contributor.author | Хохленкова, Н. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-17T08:21:15Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-17T08:21:15Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Ковальський, А. В. М’які сири в Україні: стан, виклики та можливості / А. В. Ковальський, Н. В. Двінських, Н. В. Хохленкова // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. - C. 215-218. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35554 | - |
| dc.description.abstract | Проблема харчування є однією з найважливіших соціальних проблем. Життя людини, її здоров’я і праця неможливі без повноцінної їжі. В здоровому харчуванні провідна роль відводиться молочним продуктам. Основна функція молочної продукції полягає в насиченні людського організму Кальцієм, повноцінним білком, жирами, вуглеводами, амінокислотами, а також вітамінами А, В2 і D, це стосується і сиру, поживна цінність кого обумовлена високою концентрацією в ньому молочного білка і жиру, наявністю незамінних амінокислот, солей Кальцію і Фосфору, що перебувають у легкозасвоюваній формі та є необхідні для життєдіяльності людини | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
| dc.subject | м’які сири | uk_UA |
| dc.title | М’які сири в Україні: стан, виклики та можливості | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 215-218.pdf | 182,25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.