Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35554
Название: М’які сири в Україні: стан, виклики та можливості
Авторы: Ковальський, А. В.
Двінських, Н. В.
Хохленкова, Н. В.
Ключевые слова: м’які сири
Дата публикации: 2025
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Ковальський, А. В. М’які сири в Україні: стан, виклики та можливості / А. В. Ковальський, Н. В. Двінських, Н. В. Хохленкова // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. - C. 215-218.
Краткий осмотр (реферат): Проблема харчування є однією з найважливіших соціальних проблем. Життя людини, її здоров’я і праця неможливі без повноцінної їжі. В здоровому харчуванні провідна роль відводиться молочним продуктам. Основна функція молочної продукції полягає в насиченні людського організму Кальцієм, повноцінним білком, жирами, вуглеводами, амінокислотами, а також вітамінами А, В2 і D, це стосується і сиру, поживна цінність кого обумовлена високою концентрацією в ньому молочного білка і жиру, наявністю незамінних амінокислот, солей Кальцію і Фосфору, що перебувають у легкозасвоюваній формі та є необхідні для життєдіяльності людини
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35554
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 215-218.pdf182,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.