Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35572Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шевченко, В. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-17T08:29:00Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-17T08:29:00Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Шевченко, В. О. Оцінка небезпечних факторів виробництва препарату за допомогою системи HACCP / В. О. Шевченко // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. - C. 409-411. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35572 | - |
| dc.description.abstract | Використання системи HACCP (Hazard analysis and critical control points - система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок) на теперішній період є підходом до управління якістю продукції. HACCP передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку та управління небезпечними факторами. Ця система дозволяє оцінити всі стадії виробничого процесу з погляду виникнення ризику, виявити зони з неприпустимим ризиком, визначити співвідношення виявлених небезпечних чинників, і навіть запропонувати запобіжні заходи щодо запобігання виникненню ризиків. Ризик є поєднанням ймовірності реалізації небезпечного фактору і ступеня тяжкості його наслідків. Ризик можна визначити як добуток ймовірності небезпеки на серйозність її наслідків. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
| dc.subject | система HACCP | uk_UA |
| dc.subject | виробництво препаратів | uk_UA |
| dc.title | Оцінка небезпечних факторів виробництва препарату за допомогою системи HACCP | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 409-411.pdf | 123,72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.