Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35572
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШевченко, В. О.-
dc.date.accessioned2025-11-17T08:29:00Z-
dc.date.available2025-11-17T08:29:00Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationШевченко, В. О. Оцінка небезпечних факторів виробництва препарату за допомогою системи HACCP / В. О. Шевченко // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. - C. 409-411.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35572-
dc.description.abstractВикористання системи HACCP (Hazard analysis and critical control points - система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок) на теперішній період є підходом до управління якістю продукції. HACCP передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку та управління небезпечними факторами. Ця система дозволяє оцінити всі стадії виробничого процесу з погляду виникнення ризику, виявити зони з неприпустимим ризиком, визначити співвідношення виявлених небезпечних чинників, і навіть запропонувати запобіжні заходи щодо запобігання виникненню ризиків. Ризик є поєднанням ймовірності реалізації небезпечного фактору і ступеня тяжкості його наслідків. Ризик можна визначити як добуток ймовірності небезпеки на серйозність її наслідків.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectсистема HACCPuk_UA
dc.subjectвиробництво препаратівuk_UA
dc.titleОцінка небезпечних факторів виробництва препарату за допомогою системи HACCPuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 409-411.pdf123,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.