Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35623| Название: | Управління виробництвом та асортиментом продукції |
| Другие названия: | Management of production and assortment of products |
| Авторы: | Ахмедова, О. С. |
| Ключевые слова: | кваліфікаційна робота;кафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації;фармацевтичний факультет;освітня програма Менеджмент;дієтичні добавки;управління асортиментом;управління виробництвом;ключові показники ефективності;стратегія розвитку;dietary supplements;assortment management;production management;key performance indicators;development strategy;КР-2025 |
| Дата публикации: | июн-2025 |
| Издательство: | НФаУ |
| Библиографическое описание: | Ахмедова, О. С. Управління виробництвом та асортиментом продукції : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Шуванова. - Харків, 2025. - 122 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Мета роботи полягає у формуванні обґрунтованих рекомендацій з
удосконалення управління виробничими процесами та оптимізації
асортиментної політики шляхом проведення системного аналізу діяльності
підприємства та умов функціонування. Сформульовані стратегічні напрями
розвитку підприємства та запропоновано систему ключових показників
ефективності для оцінки результативності діяльності підприємства.
Кваліфікаційна робота складається з вступу, трьох розділів, загальних
висновків, переліка використаних літературних джерел, семи додатків,
викладена на 89 сторінках, включає 25 таблиць, 21 рисунків, а також 35
джерел літератури. The purpose of the work is to formulate substantiated recommendations for improving the management of production processes and optimizing the assortment policy by conducting a systematic analysis of the enterprise's activities and operating conditions. Strategic directions for the development of the enterprise have been formulated and a system of key performance indicators has been proposed to assess the effectiveness of the enterprise's activities. The qualification work consists of an introduction, three sections, general conclusions, a list of used literary sources, seven appendices, is presented on 89 pages, includes 25 tables, 21 figures, as well as 35 literary sources. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35623 |
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| АХМЕДОВА.pdf | 4,76 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.