Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3625
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShapovalov, D. V.-
dc.contributor.authorIvakhnenko, E. L.-
dc.contributor.authorStrilets, O. P.-
dc.contributor.authorStrelnikov, L. S.-
dc.contributor.authorШаповалов, Д. В.-
dc.contributor.authorІвахненко, О. Л.-
dc.contributor.authorСтрілець, О. П.-
dc.contributor.authorСтрельніков, Л. С.-
dc.contributor.authorШаповалов, Д. В.-
dc.contributor.authorИвахненко, О. Л.-
dc.contributor.authorСтрилец, О. П.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.date.accessioned2014-03-03T14:13:57Z-
dc.date.available2014-03-03T14:13:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationThe study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcohol / D. V. Shapovalov, E. L. Ivakhnenko, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 136.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3625-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectalcoholen_US
dc.subjectproperties of yeasten_US
dc.subjectспиртen_US
dc.subjectсвойства дрожжейen_US
dc.subjectспиртen_US
dc.subjectвластивості дріжджівen_US
dc.titleThe study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcoholen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Actual questions 2013 136.pdf102,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.