Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/403
Название: Вивчення фізико-хімічних властивостей меду ліофілізованого
Авторы: Тихонов, О. І.
Тимченко, А. Ю.
Черненко, В. П.
Tikhonov, A. I.
Timchenko, A. Yu.
Chernenko, V. P.
Ключевые слова: мед ліофілізований;lіophilized honey
Дата публикации: 2007
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Тихонов, О. І. Вивчення фізико-хімічних властивостей меду ліофілізованого / О. І. Тихонов, А. Ю. Тимченко, В. П. Черненко // Вісник фармації. - 2007. - № 2. - С. 39-43.
Краткий осмотр (реферат): На основі проведених досліджень доведено, що метод отримання меду ліофілізованого дозволяє зберегти якісний та кількісний склад меду натурального. Розроблено метод тонкошарової хроматографії, на підставі якого можна виявити наявність інвертованих цукрів. Визначено, що кількість інвертованих цукрів і діастазна активність меду ліофілізованого цілком співпадають з нормативними показниками, які розроблені для меду натурального.
On the basis of the research conducted it has been proven that the method of obtaining liophilized honey allows preserving the qualitative and quantitative composition of the natural honey. The thin-layer chromatography method has been developed with the help of which it is possible to reveal the presence of invert sugars. It has been determine that the amount of invert sugars and diastase activity of liophilized honey coincides fully with the normative indexes that are developed for natural honey.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/403
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
39-43.pdf124,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.